Home | Genealogie Home | Bekijk de Eyckerman stamboom.

Dankwoord

Voor de stamboom Eyckerman wil ik graag volgende mensen bedanken:
Ik ben veel dank verschuldigd aan Piet Eyckerman uit Antwerpen, die mij op het goede spoor zette door mij zijn stamreeks te geven, het resultaat van zijn werk, die gaat van Eeckman (1605) over Niklaas Eeckerman (+1741) tot hemzelf en zijn broers en zussen.
Daarnaast bedank ik alle familieleden van de verschillende vlaamse takken die mij hielpen (en nog steeds helpen) met het aanvullen en up to date houden van de huidige generaties: Anneke, Everhart, Inez, Joke, Lesley, Riet, Wientje, Ralph, Steven,...
Voor de waalse tak, die nog volop in het onderzoeksstadium verkeert, dank ik alvast Erika Genot, Anne-Marie Eyckerman en Jean Jacques Segers. En uiteraard dank aan mijn directe familieleden en hun familiearchief, in het bijzonder mijn grootvader en peter: Petrus Eyckerman.
Ten slotte mijn dank aan de collega's genealogen die mij op n of andere manier geholpen hebben.


Voor de stamboom Eykerman wil ik graag volgende mensen bedanken:
In het bijzonder Maria Eykerman uit Bierbeek, die mij contacteerde en mij voorzag van de stamreeks van Petrus Jacobus Eyckerman (1729-1806) tot Augustus Eykerman (1844-1919) en zijn kinderen (opgesteld door Walter Eeckhout) en aangevuld door haarzelf en door Erna Eeckhout met de huidige generaties.
Voor de waalse en franse takken, afstammelingen van respectievelijk Petrus Antonius en Petrus Jacobus - zonen van Emmanuel, dank ik Gry Eykerman uit Doornik. De franse tak werd opgesteld door Jean-Nol Eykerman uit Aix-en-Provence, Frankrijk.
Mail mij

Home | Genealogie Home | Bekijk de Eyckerman stamboom.